Miért érdemes a Paprika Futár fűszer webshopot választani?
- az általunk forgalmazott őrölt fűszerpaprika nem tartalmaz idegen színezéket
- fűszerpaprika őrleményünk kizárólag dél-alföldi (szegedi) termőhelyről származó alapanyagból készül
- az ország bármely pontjára vállaljuk a rendelések kiszállítását
- a fűszerpaprika őrlemény hagyományos eljárással készül
- a fűszerpaprika minősége egész évben változatlan, a magyar élelmiszerkönyv által előírt minőség
- az általunk forgalmazott termék nem tartalmaz import őrölt fűszerpaprikát
- gyors, kényelmes és egyszerű megoldással juthat minőségi fűszer áruhoz
|
Receptek
Szegedi halászlé
Hozzávalók 8 főre:
3,5 kg ponty,
3,5 kg harcsa,
5 nagy fej vöröshagyma,
só, erős paprika, szegedi őrölt paprika, 2 halászlé kocka
Elkészítés: 1. A pontyot megtisztítjuk (pikkelyeit lekaparjuk), megmossuk, fejét, farkát, uszonyait levágjuk. A halhúst sűrűn beirdaljuk, kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk, besózzuk, hidegre tesszük. A paradicsomot, paprikát megmossuk, félbe vágjuk. 2. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. Fazékba rakjuk, ráöntünk 2 liter vizet, beletesszük a hal fejét, farkát és uszonyait. Hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, sózzuk, felforraljuk, és lassú tűzön kb. 2 órát főzzük. Ez az alaplé. 3. Az alaplevet leszűrjük, a sűrűjét átpasszírozzuk. A levet felforraljuk, belekeverjük a pirospaprikát, beletesszük a halszeleteket, és 8-10 perc alatt megfőzzük. Már ne keverjük, csak rázogassuk, mert a halhús összetörik.
|
Az Ön kosara jelenleg üres!
A Paprika Futárt fűszer webáruház rendelési adatai:
Fűszer rendelését online formában lebonyolíthatja webáruház felületünkön, vagy keressen minket a +36-30-272-4560-es telefonszámon, illetve a
, vagy az
e-mail címen!
A házhozszállításról többet megtudhat az alábbi linken.
|