Miért érdemes a Paprika Futár fűszer webshopot választani?

  • az általunk forgalmazott  őrölt fűszerpaprika nem tartalmaz idegen színezéket
  • fűszerpaprika őrleményünk kizárólag dél-alföldi (szegedi) termőhelyről származó alapanyagból készül
  • az ország bármely pontjára vállaljuk a rendelések kiszállítását
  • a fűszerpaprika őrlemény hagyományos eljárással készül
  • a fűszerpaprika minősége egész évben változatlan, a magyar élelmiszerkönyv által előírt minőség
  • az általunk forgalmazott termék nem tartalmaz import őrölt fűszerpaprikát
  • gyors, kényelmes és egyszerű megoldással juthat minőségi fűszer áruhoz

Receptek

Gulyásleves

Gulyásleves hozzávalók (4 személyre) 70 dkg krumpli 60 dkg marhahús 10 dkg füstölt szalonna 2 db vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 kanál pirospaprika só, őrölt köménymag, fűszerpaprika

A szalonnát kis kockára vágjuk és zsírjára sütjük. A forró zsírban üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, a tűzről levéve megszórjuk pirospaprikával, majd rádobjuk a 2 centiméteres kockára vágott húst. Ha a levét elfőtte kevés vizet öntünk alá és közepes láng alatt, időnként megkeverve félpuhára főzzük. Hozzáadjuk az őrölt köménymagot, az áttört fokhagymát, a nagy kockákra vágott krumplit, végül felöntjük annyi vízzel, hogy az ellepje. A gulyáslevest addig főzzük, amíg a krumpli megpuhul.

Gulyásleves tipp!

Gulyás készítésekor használhatunk édes nemes pirospaprikát, vagy erős fűszerpaprikát ízlés szerint. A krumpli mellé csipetkét is szaggathatunk a gulyás levesbe, ha egytálétel jellegű gulyást kívánunk készíteni.